Време за почивка и стабилност. Луната в Рак ще ви

...
 
Време за почивка и стабилност. Луната в Рак ще ви
Коментари Харесай

Лунен хороскоп за всички знаци на зодиака от 30 август до 5 септември

 

Време за отмора и непоклатимост. Луната в Рак ще ви помогне постепенно и задълбочено да се справите с всички монотонни каузи.

 

Понеделник

Започнете седмицата, като се грижите за здравето си. Денят е удобен за посещаване на доктор, осъществяване на профилактични прегледи и процедури. Можете също по този начин да извършите детоксикация или просто да се наспите добре през нощта.

 

Вторник

В служебните каузи проявете в допълнение внимание, бъдете виновни и доста съсредоточени. Съществува заплаха да извършите неприятна неточност. Не обръщайте внимание на това по какъв начин и какво вършат другите, пробвайте се да вършите добре тези задания, за които сте поели отговорност. Всичките ви старания няма да са напразни.

 

Сряда

Колкото и да е необичайно, тази седмица не петък, а срядата е най -подходяща за занимания и срещи. Не отхвърляйте предложения за разходка. Говоренето с другар или човек, който харесвате, ще ви зареди с сила. Ако приказваме за сантиментална среща, тогава може би тя ще се  развие в мощна връзка.

 

Четвъртък

Четвъртък ще подложи нервите ви на тестване. Основните провокатори ще бъдат родственици. По ваш адрес можете да чуете упреци, изказвания и други неприятни думи. Опитайте се да реагирате на тях сдържано. Не се поддавайте на импулса да отговорите уместно, в противоположен случай това ще докара до огромен спор, който ще бъде мъчно разгадаем.

 

Петък

Ще имате малко сили и сила, пробвайте се да се погрижите за себе си. Ако е допустимо, спете по -дълго заран или лягайте рано вечер.

 

Събота

Време е да стартираме културния сезон. Отидете със фамилията или приятелите си на кино, спектакъл или галерия. Събота е съвършен за излизане с новата ви рокля.

 

Неделя

Внимавайте, нов ваш прочут може да не е този, за който се показва. Не доверявайте на непознати  вашите секрети и пари.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР